יתרונות הכלורופילכולנו מודעים לטרנד הידוע של צריכת הרבה ירקות ירוקים כהים .ירקות אלו מקדמים את בריאותינו בדרכים רבות , חלק מן מהערך הבריאותי הגבוה , נובע מכמויות הכלורופיל , אשר ירקות אלו מכילים .כלורופיל הינו צבען (פיגמנט) בעל חשיבות מרכזית בקדום בריאות טובה .הוא מכיל...
היתרונות הבריאותיים של המלפפוןהמלפפון משתייך למשפחת הדלועיים יחד עם הקישוא , דלעת , דלורית , מלון ועוד . המלפפונים ובני משפחתם עשויים בעקר ממים כ 95% ,מה שמרמז כי אכילת מלפפונים ביום קיץ חם ,יכול לשמור על לחות בגוף .המלפפונים מכילים מלבד מים גם ויטמין...
יתרונות הכרוביתהכרובית היא צמח ממשפחת המצליבים אשר הרבה פעמים עומדת בצילו של ירק אחר מהמשפחה – הברוקולי . הכרובית הינה ירק שחשוב מאד לשלבו במזוננו בכל עת אפשרית . הכרובית מכילה מנוון רחב של חומרי תזונה – ויטמינים ,מינרלים , נוגדי חימצון ושאר פיטוכימיקלים ....
שקרים תזונתיים הרסנייםכידוע לכולנו בתזונה כולם מבינים היטב ואין מחסור בעיצות הניתנות ע"י כל בר בי רב שחלקן הגדול מסוכנות ויכולות לגרום לנזקים בריאותיים כרוניים ואפילו לצמצום תוחלת החיים . חשוב מאד ואפילו קריטי להבחין בין עובדות לבין דמיון . הרבה מאד "אמיתות" תזונתיות החוזרות...